Stackars tant!

Ja, det var faktiskt synd om tanten.
Jag vill varna känsliga o äckligmagade läsare.
Som sagt så jobbade jag i lördags med Olivera.
Efter ca 1 o en halv timmes jobb, fullt med kunder, så kommer där in en liten tant. Skrupplig o gammal. Men trevlig.
I alla fall, när hon hade betalat o fått sina pengar, o hon skulle packa, så tog jag nästa kund. O när den kunden kom till mig kände jag en skit lukt. Det luktade först som en fis, o jag tog för givet att kunden som jag höll på med hade släppt sig. Men icke!
När det hade gått ca 1 minut kom nästa kund o säger: " Det ligger skit på golvet".
O skit, förmodade jag att det var lera eller nått. Men när jag reser mig o tittar, så visar det sig att den lilla tanten hade RÅKAT bajsa på sig. O det var löst, o det stank!!
Med kväljnigar gick jag ut till Olivera, säger att det har hänt en olycka som måste torkas upp. Ska tilläggas att det var fullt med kunder vid kassan vid denna tiden, o när jag nämner olycka, fattar Olivera det som att någon kissat på sig, o får typ en liten chock när hon inser vad som hänt.
Medans jag fick ta kassan, fick Olivera skura. O det stank verkligen, så vi fick hämta luktgott spray o två st luktegott som vi fick sätta vid dörrarna. Vi fick vädra hela affären, o ha öppna dörrar, vilket gjorde att det blev mega kallt i butiken. Men antingen vande vi oss vid lukten, eller så vädra vi ut den, för lukten försvann efter ett tag. Men sen kom lukten tillbax, o då visar det sig att det hade kommit bajs på gatan utanför affären som en kunde trampat i o dragit in det i affären igen.
Helt sjukt var det! Men det var grymt synd om tanten!!
Ja, vi får vara med om mycket när vi jobbar. Ni anar inte...

På kvällen när vi slutat bar det hem till mor o far. Pilla o Pontus var oxå där.
Det blev god mat o roliga spel. Vi kom hem ca 02.00 inatt. Eller 01.00, när vi drog tillbax klockan.
Roligt var det i alla fall:)

Denna veckan blir det lungare med jobbet. Tror jag i alla fall, ska vara långledig, men man vet aldrig, sist jag skulle va det, var jag inte det:)
Ska träna vattengympa, måste se till att få in minst 2 pass, gärna 3, dessutom ska jag träffa Sanna o gå. Det ska bli roligt:)

Nä, nu kom min man hem från fotbollen hos Pontus. Blir lite Ghost Whisperer o mys:)
Ha det bra allesammans!!
Kram kram


En bra helg:)

Denna helgen har varit en bra helg:)
I fredags var det jobb till 16, o sen tog vi det bara lugnt.
På lördag hämtade vi Wilda vid 13-tiden, skjutsade Jessica till stationen, för att sen köra till Anna och Nicke o Nathalie o Kellie i Stidsvig:)
Vi kom dit ca 14.30 nått, o sen kom vi hem till Hbg vid 00.45.
Barnen lekte, vi "vuxna" snackade, vi åt god middag o såg film.
Det gulligaste var när Nathalie och Wilda somnade i samma säng. Att jag o Dennis skulle stanna o kolla film, var inte bestämt förrän vid 21-tiden. O då fick vi lägga Nathalie o Wilda. Dem fick sova i Nathalies säng. Dem var så söta:)
En mycket bra och trevlig lördag! Tack så mycket för det Anna och Nicke:)
I söndags sov vi alla 3 till 09.10!! Helt otroligt. Wilda brukar vakna vid halv 7, men hon var tydligen trött:) Kan vara för att vi var hemma sent, men hon brukar vakna tidigt än, men i söndags sov vi länge:)
Det var så mysigt.
Pillan kom och hämtade henne vid 10.30, o då satt vi o åt frukost fortfarande.

Idag har det varit jobb, o det är det jag har att vänta i hela veckan. Roligt:)
Ja, jag tycker faktiskt att det är roligt o jobba på mitt jobb. Har så bra arbetskamrater, o det är det som gör det så roligt:)

Ja, ni läsare får ha det bra!
Kram på er

Fotboll ikväll igen

Ja, nu är det snart dags för fotboll igen. Denna gången är det Sverigen- Albaninen.
Den förra matchen gick ju som bekant inte alls bra, så nu är det mega viktigt! Fast det är kanske bäst om Sverige inte kommer till VM. Får dem tid att tänka efter hur dem kan förbättra fotbollen o vinna nästa VM-kval. Men men, jag håller tummarn ändå.
Sen har jag Lars Lagerbäck oxå slutat som förbundskapten. Det var på tiden tycker jag!
Han har varit dålig länge, o det var ju snack om att han kanske skulle sluta  förra gången det var nått kval, men han stannade kvar, o nu ska han då avgå. Den största frågan är vem som ska ta över.
Jag har två kandidater som jag tycker om. Svennis o Jörgen Lennartsson. Svennis hade varit bra, för han är duktig, men han är mega dyr. Som Zlatan sa: "Han ska inte komma hit för pengarna, men om han väljer att komma hit med hjärtat är han välkommen". Ja, har säkert inte citerat rätt, men ni fattar poängen. O sen Jörgen Lenartsson, det är han som tränade ungdomslandslaget, o det gick ju bra för dem, så han hade oxå varit bra att få. Men som sagt det återstår o se vem det blir.

Annars har det inte hänt så mycket denna veckan, har inte kunnat träna pga personliga problem. Inget farligt, men måste lyda doktorns order:)
Sen har det varit jobb. Skulle egentligen bara jobbat måndag och torsdag, men det blev mer:) Fick jobba extra för chefen idag o på fredag, så det blir många fler timmar än vanligt. Roligt. Kommer märkas på lönelappen:)

I helgen blir det Wilda o stidsvig för hela slanten! Ska passa Wilda och träffa Anna o Nicke o barnen på lördag. Vi ska äta lite gott o ha det mysigt. O självklart ska Wilda o Nathalie leka:) Wilda är så söt, för när jag säger att vi ska till Nathalie o Kellie, säger hon: " Mimmi, hoppa studsmatta o sminka docka." O efter ett tag kommer: " Titta på bebisen":) Så hon vet vem ni är:) Hehe.
Det ska bli roligt. På lördag får jag börja träna igen, o då blir det vattengympa kl 10 med Maria:)

Ja, nu håller vi alla tummarna för Sverige då...

Jag vill inte prata om det!!

Det är pinsamt att Sverige som land har ett så dåligt landslag!
Såg en match med ungdomslandslaget, o vilken skillnad det är! Det är tempo, bra passningar o framförallt mål! Det är det som inte Sveriges landslag har. Sverige skulle ha haft minst 2 mål, men istället vinner Danmark med 1-0. Det är pinsamt!!!

Danmark- Sverige!

Ikväll, rättare sagt om ca 10 min från jag börjat skriva detta, så är det den viktigaste fotbollsmatchen i historien! Eller nej, egentligen inte, men det känns så.
Danmark- Sverige på Parken i Köpenhamn! Det är en super match man inte får missa.
Så med andra ord, fotbollskväll o myskväll:) Håll nu tummarna för att Sverige vinner, o bryter Danmarks vinstsvit där dem inte har förlorat en match på Parken på 28 år!
HEJA SVERIGE!!!!

Kommer inte på någon bra rubrik!

Jahapp, nu är det skrivardags igen.
Var ju längesen sist:P
I fredags träffade jag Sanna, min barndomskompis. Vi har typ glidit ifrån varandra, vi hamnade  på olika skolor när det var dags för högstadiet, o sen valde vi olika gymnasieskolor, så ja lite har vi väl glidit ifrån varandra, men det är på väg att återuppbyggas igen:) Det var rikigt roligt att träffa henne, o vi var ute o gick i nästan 1 o en halv timme. Mega skönt väder:)
Ska fösöka få ihop fler rundor o fler träffar. Känns roligt o bra:)
I lördags var det ullared med mamma, Pillan, Jessica o Nina. Där var grymt mycket folk! Fick stå i kö när vi skulle in, o sen kunde man knappt gå där. Men jag visste på ett ungefär vad jag skulle ha, så för mig gick det snabbt. Däremot ingen av dem andra hittade allt dem skulle ha, dem ville bara hem. Men kassakön var inte lång, där gick det snabbt som tur var.
På kvällen var det inflyttningsfest hos Pillan o Pontus. Vi var rätt mycket folk. ca 25 st i deras lägenhet. Den är rätt stor i vanliga fall, men då blev den liten:P Det blev utgång till Stinsen, men när dem stängde vid ett tiden så åkte jag hem. Var rätt trött efter dan. Dennis kom en timme senare.
På söndagen åkte jag o Pillan till Ekeby för att hämta deras katt Molly. Dem ska ha henne på prov ett litet tag först, för att se om Pontus är allergisk o att dem trivs med att ha katt. Annars får dem lov att lämna tillbaka henne till  ägaren.
Hon är jätte söt. Mega liten om man jämför med Venus. Men hon kommer att växa till sig:P
Sen är det bara jobb som gäller för mig denna veckan. Tisdag- lördag. Roligt.
Nu ska jag sortera tvätten, sen ska jag bara invänta tiden till 16 då jag börjar jobba.

Ha det bra allesammans!


RSS 2.0