Slagsmål o skador

Vi var på bellman bistro i fredgas för en kväll med trevligt sällskap o karaoke. Stället ligger i Billesholm.
Kvällen började bra med bad o dricka hos mamma o pappa. Lite förfest.
Vid 23- tiden bar det upp till karaoken. Där var mycket folk o allt var bra o roligt.
Många som man har gått i skolan med var där.
Men så kommer vi då till alkoholen som vissa inte ska dricka...
Det var ca en kvart kvar till stängning när där var ett par som började bråka vilt.
Sen gick det väldigt snabbt. Vad som hände vet vi fortfarande inte, mer än när jag kollar bort mot ingågen är där tvåå stycken killar som står o slår på min Dennis. Han hade inte gjort något överhuvudtaget. Dem puttar ner honom på marken o fortsätter att slå. Jag har aldrig rest mig så snabbt från stolen o jag o Pontus kom fram till Dennis samtidigt.
När vi har fått bprt killarna från Dennis, o han står upp, märker jag hur Pontus rycks bort. Då kommer där en annan kille som tar stryptag på Pontus o drar bort honom. Det var total kaos, o både jag o Pillan föröskte gå in o bryta. Där var många som försökte bryta o när väl Pontus kom loss gick vi in på stället. Då hade det lugnat ner sig där ute. Då kommer den här killen som tog stryptag på Pontus in o ska be om ursäkt. Bra gjort av honom, o om kommer fram till att allt var ett stort missförstånd. Dem trodde att Dennis skrattade åt paret som bråkade, vilket han inte gjorde, utan han skrattade åt en annan kille som kom ut. Det slog slint helt enkelt, o som Pontus sa: "Man ställer upp för sin kompis, o står där två killar mot en är det en självklarhet att man hjälper sin kompis". O det höll den här killen med om, för han skulle hjälpa sina kompisar som slog på Dennis när Pontus slog dom. Som sagt allt var kaos. Bara för att vissa inte tåler alkohol.
Skadorna på Dennis blev en bula i huvudet, o igår kände han något vid örat, skrapsår på ryggen o armbågen, samt en stor skinflisa som slets av på hans tå o sprutade blod.
Pontus fick skrapsår ovanför näsan in mot ögat, fläskläpp samt skrapsår på armen. Själv har jag två små blåmärken.
Men jag kan ärligt säga att jag aldrig har varit så rädd i hela mitt liv. O det jag stör mig mest på är att folk går på oskyldiga människor som inte alls känner dem, eller har något med dem att göra.
Men så kan det visst gå när man blandar alkohol o är en svartsjuk typ...
Men nu ska vi föröska att inte tänka på det så mycket, o gå vidare.
Men jag skakar fortfarande i kroppen när jag ser bilderna i huvudet o kämpar med gråten.Länge sen

Ja, då sitter jag är igen o skriver inlägg. Det var ett tag sen.
Jag kan säga att det har varit väldigt mycket på sistone. Bara bra grejor, men iblnad känner man att man bara vill ha en ledig helg o slappna av. Men den helgen kommer sen. :)
Jag tycker det är jätte kul att vi har så många vänner och att vi blir bjudna på fester. Det livet har jag inte haft innan, så jag njuter i fulla drag:)

Sen har det varit mycket med mitt jobb. Har fått lite problem med en arbetskamrat. Eller problem är det väl egentligen inte, men det känns tungt o jobbigt att gå till ett jobb där man bara får kritik för något man inte gjort.
Men men jag står ut. Har inget annat jobb för tillfället, så jag stannar där. Var ute på stan o sökte olika jobb, inte utannonserade, men jag tänkte att man kan söka där i alla fall.
Fortfarande ingen som hört av sig. Det är mega svårt ju. Men jag hoppas fortfarande på att någon ringer o att jag kan jobba på "hemmaplan".

Sen har jag kanske hittat en utbildning i Osby. Det är en utbildning på 5 terminer, och du får et diplom efter varje termin, om du klarar den förstås, o när du sen är klar är du djurvårdare. Låter helt perfekt, för jag vill ju jobba med djur. Så jag ska träffa den här killen som berättade det för mig, o be om nummer o mer info. Så vem vet, det kanske blir skola o utbildning smabbare än beräknat. Först ska betygen fixas, men sen...
Fast det endra kruxet är att det kostar 2500 kr för varje termin, så jag får i alla fall vänta tills Dennis tagit sitt körkort. Det är prio 1 för tillfället.

Jag kommer att få igenom min opertaion, när jag gått ner 5 kilo. Så det känns bra, men nu har jag börjat tveka...:/
Det är en väldigt viktigt operation, men frågan är om jag kanske kan göra det igen om det blir problem efter att ha fått barn. Jag vet inte hur det går till... Så målet är minus 10 kilo, för att se om det käns bättre. Annars gör jag det. Tror jag i alla fall.

Jag har även fått kontakt med en vän igen. Jag har saknat henne, men vi har varit upptagna på olika håll, så det har blivit lite fel. Men nu ska jag träffa henne den 15 juli för att se på Harry Potter:) Kul ska det bli.

Jag vill även säga ett STORT GRATTIS till Pillan och Pontus samt Madelene o Calle som har förlovat sig.
Hoppas att jag själv är där snart.
Och jag väntar med spänning på ett sms om att Anna och Nickes bebis har kommit ut. :) Har inte hänt något än, men som sagt, den som väntar på något gott...

Ja, nu blev det ett litet inlägg. Kanske ska försöka börja blogga lite oftare;)
Ha det bra allesammans.. Ni som läser:PRSS 2.0