Fest + hjälp

Ja, gårdagen började med jobb klockan 8 till 17.15. Sen hem, duscha, föna håret o platta det, hitta rätt kläder, o sminka sig till festen. Allt det gick på 40 minuter. Rekord! Hehe
Vi kom lite sent till festen, var där ca 19.15, när tiden var satt 18.00, men vadå, jobbar man så kan man inget göra.
Men väl där var det jätte roligt! :D Vill tack Anna och Nicke för en helskön o rolig fest.
Det var grillning o socialt, o många skratt! :)
Dock blev jag trött sådär vid halv två tiden. Är man uppe halv sju o har jobbat hela dan, då har man all rätt o vara trött. Tycker jag, men tydligen delade inte min sambo det argumentet. Irriterad o arg sa jag till honom att han fick åka med någon annan hem, vilket han oxå gjorde så det gick bra. Han var inte alltför full, utan mer lullig. Skönt, för då slipper han huvudvärken idag. Hehe.
Sen att han ligger och sover för tillfället är en annan femma:P Kommer man hem 5, så är man trött.

Mina föräldrar och min morfar med fru kom till oss runt 11 tiden idag. Skulle hjälpa oss att borra upp lamporna i taket, o bjuda på tonfisklåda! Mums!! :D Den är riktigt god. Dem körde inte hem förrän 3- tiden. Så det var trevligt,
O lamporna blev fina.

Sen har jag fått blåsor i min mun:( Dem är inget roligt. Har 2 stycken på överläppen, en stor fet på underläppen, en på sidan av tungan o nu idag kom där en i kinden. Dem försvinner liksom heller aldrig!! Är så trött på dem nu, dom svider o gör ont vad man än gör. Äter, dricker , pratar, skrattar, ja allt. Tror tyvärr att jag fattas lite vitaminer i min kropp. Så jag ska ringa till vår läkare i släkten o höra om han har något förslag. Om inte, får jag väl gå iväg till en vårdcentral o ta blodprov eller något.

Jaha, då har man suttit o skrivit ett blogginlägg till. Har fortfarande svårt o "vänja" mig vid att jag har en blogg.
Ha det bra!


Kan andas ut lite!

Ja, då skriver jag igen. Där går en liten tid mellan inläggen, men som sagt, jag är ingen van bloggare ännu.

Jag har endast glada nyheter att skriva om.
Som ni kanske märkt, har vi haft lite små problem med ekonomin, men nu känns det som att det är löst!
Dennis var på anställningsinterjuv igår på hbghem, och fick jobbet som trädgårdsmästare. Han börjar den 1 april!
Det känns mega skönt.

Dessutom ska vi få en bil!!! En bil!! Det är knappt så att vo har förstått det än...
Dennis pappa ringde oss förra veckan, o sa att Dennis får bilen i födelsedagspresent när han fyllet 25 år.
Helt otroligt! En Volvo 850 GLT. Röd. Den är verkligen jätte snygg, plus att Lollo (Dennis pappa), gjort jätte mycket vid den är han köpte den. Så den är rikigt fin. Så nu behöver vi inte tänka på att skaffa familjebil när det är dags för familj. Vi ska bara kolla runt olika försäkringar o se vilken som är bäst och billigast. Mina föräldrar har länsförsäkringar, men om här e någon som läser denna blogg, kanske har något annat förslag?

Dessutom har jag äntligen träffat min svärmor!! :D
Nu kanske ni tänker, var är jag glad över att träffa svärmor?, men faktum är att jag kom jätte bra överens med henne, och vi delar många åsikter, och vi kan skratta ihop.
O sen har jag och Dennis snart varit tsm i 3 år, och det var första gången, så ja, det känns jätte bra.
Båda mina svärföräldrar undrar nu när barnbarnen kommer. Hehe.. Lite så kul faktiskt, men i o med det börjar lösa sig med ekonomin kanske det inte dröjer alltför länge. Vi får väl se. Mina föräldrar börjar oxå smått undra när vi tänkt oss skaffa barn o lite så. Det är i princip det våra smatal handlar om ibland. O jag måste säga att det känns skönt att det är "lugnt" med mina föräldrar nu. Dem har varit lite emot det innan. Så ja, nu är de väl bara att vänta o se;)

Jag ska jobba hela helgen, o dessutom ska vi på fest hos Anna och Nicke. Det ska bli  jätte roligt. Det var längesen vi träffades. Nästa vecka har jag 3 dagar som jag ska jobba extra. Tur är att det är dagar då jag börjar 8.21-16 istället för mina vanliga tider 16-19. Så det ska bli roligt. Ja, jag trivs på mitt jobb. Samtidigt känns det som att jag behöver lite mer för att få upp min mammapenning, men som sagt, vi får väl ta det när det kommer, eller oxå ringa runt o kolla.

Ja, då är ni väl uppdaterade, både på gott o ont kanske;)
Ha det fint allesammans!

Länge sen!

Ja, då var det ett tag sedan man skrev här.
Har inte tänkt på det.

Förra veckan var jag och Lizette ute en runda på familia för att köpa bh. Dem hade 50% på alla bh:ar om man är klubbmedlem, o det är ju vi, så det var ju bara positivt:D
Lizette köpte två, och jag köpte en.
Därefter skulle Pillan och Lizette rida en runda i skogen upp i Åvarp. Jag följde med, ,men red inte, utan gick med Elan istället. En hel timme gick vi, och det var grymt skönt:)
Lite små ensamt när dem galopperade iväg, men det funka. O Elna var helt galen, hon verkligen älskade det! :)
Därefter körde jag och Lizette ut till citygross för att hanlda mat. Där bestämde vi oss för att äta tacos tsm på lördag.

I fredags passade jag Wilda på natten. Jesscia behlövde egentligen hjälp på lördagen, men eftersom det var fest på Bellman, tyckte både jag och Jessica att det var bäst om jag sov där, för att sen ta med Wilda hem till oss på lördag. Vilket vi oxå gjorde. Vi gick o hälsade på gamle morfar o Ulla. Hon var i sitt esse när vi kom:D Hehe. Helt galen var hon, och dom tyckte det var så kul att träffa henne. Därefter sov hon i vagnen i två timmar.
Vid sex tiden på lördag kom Lizette och Durra för att äta tacos. Då var Wilda här än, o vi alla åt gott:)
Jessica kom dock o hämtade Wilda runt sju tiden, för dem skulle på kalas hos en kompis.

Söndag var det kalas för min pappa. Han fyllde 49 år. Vi körde dit och åt gott, o firade honom.
Sen körde Pillan oss hem på kvällen. Vi har ju ingen eghen bil. Men det var i alla fall roligt hos mamma  o pappa.

I måndags gjorde vi inte mycket. Vilket var rätt skönt, när man har varit iväg i helgen.
Idag är det däremot jobb för oss båda. Samma sak imorgon.
På torsdag är jag ledig, o ska följa med farmor till sjukhuset. Hon ska testas för sitt hjärta. Cykla o sånt.

Ja, det var väl det.. En liten uppdatering. Hehe..
Nu går snart bussen.
Ha det!


RSS 2.0