Semester

Ja, igår gjorde jag min sista arbetsdag på 3 veckor.
O efter dessa 3 veckorna när jag ska tillbaka på jobb, hoppas jag att det bara är för 1 månad.
Sen vill jag börja skolan! O vad jag önskar att jag kommer in!!!!
O det har väl löst sig lite på jobb nu.
Nårra av mina tider kommer jag fortfarande förlora, men jag har fått nårra tider som jag ska komma extra. O det är ju bra, dock inte tillräckligt. Men men, nu ska jag bara släppa allt som hänt på jobb den senaste tiden o bara njuta av att vara hemma o ta det lugnt.
Jag har nårra grejor som jag ska hitta på med vänner o familj, men det blir bara roligt :)
O sen ska jag försöka umgås med min man... Han jobbar först på sitt vanliga jobb o sen extra. Så just nu är det mest "hej o gonatt". Inte alltid, men ofta. Så jag ska umgås med min man :) Om han vill umgås med mig...:S
I helgen är vi hundvakt till 2 helt underbara hundar! O jag njuter i fulla drag!!! Älskar hundar o vill gärna ha en egen, men dock inte i lägenhet. Det får bli när vi flyttar till hus. Det får räcka med "bebisen" vi har nu. ( Katten )
Nej, nu väntar en långrunda o sen besök av mina föräldrar :)
Kanske det blir en ny soffa på lördag, kanske ....
Ha en underbar helg o dag!
Kram kram

Har mycket att skriva om...

.. Ja, det var ju ett tag sen sist, men nu ska ni få att läsa ;)
Jag trvis som sagt inte längre på mitt jobb. Min chef är ett rötägg tsm med sin fru!
Hans fru, Bodil, kom till mig för nån vecka sen o sa till mig att jag skulle byta tider med mina kollegor för att underlätta för henne med schemat. O jag fick 14 dagar på mig att fixa det. Efter lite snack med kollegorna så kom vi fram till att det inte funkar att byta tider bara sådär. Dessutom vill dem ha kvar sina tider o inte hålla på o byta fram o tillbaka. Så nej, det funkade inte.
Ringer till Bodil för att säga det till henne. Nej, men då kom hon fram till att jag kommer förlora ca 3,5 timme varje måndag o varje fredag när jag ska jobba. Istället för att börja kl.12.45, får jag istället börja 16.00 varje gång, o dessutom kommer jag inte att få tillbaka dem timmarna som jag förlorar. :(  Det är verkligen så j*vla sjukt! Att dem verkligen inte kan komma på en lösning. Nej, då är det istället negativt o tyst! Dem säger inget till mig, mer än när dom vill att jag ska göra nått. Jag får inte ens längre ett "hej" om jag inte säger det själv. Till o med Martin (Henriks son) som jag har umgåtts med o som jag hade en jättetrevlig sommar med förra året. På jobb då. Till o med han snackar inte med mig längre! Jag fattar det inte!! Henrik o Bodil måste ha sagt nånting till honom eller nått. Men men, o sen är det det här med tjänstledighet. Han får inte neka mig tjänstledigt enligt "Studieledighetslagen", men frågan är om det är värt att kämpa för det? Hela familjen Ivarsson gillar inte mig längre, hur bra känns det då att kanske behöva komma tillbaka? Men min förhoppning är inte att komma tillbaka, utan mer som en trygghet då det kan skita sig rejält med allt. Men som sagt, kan ju söka annat jobb under tiden, men vem vill ha en som pluggar? Så, frågan är om det är värt att kämpa för tjänstledigt när jag inte vill tillbaka. Det är jättesvårt!
Men på komvux har jag i alla fall kommit in o kommer läsa 3 dagar i veckan. O förlora jobbtider...
Men livet är inte rättvist, den disskussionen har vi ju haft innan.

Nu till lite gladare rader:
I fredags blev jag o Pillan utbjudna av våra pojkvänner :)
Killarna hade sagt att vi skulle spela biljard på kvällen o när vi gick ner till stan så stannade dem utanför Thai Corner o sa att vi skulle gå in där istället. Dom hade bokat bord o planerat allt. Snacka om att vi blev glada :) Gott var det oxå.
Efteråt gick vi till gröningen o åt glass o spelade minigolf. Jag spelade min allra bästa runda :) Vann över Pillan o Pontus.
I lördags bar det av till Ullared:D Mamma, jag, Pillan o Tobbe. Killarna hälpte pappa lägga golv. Jag hittade mycket fint. Blev nöjd:D
I söndags jobbade jag 8-15.20. Åt middag hos mamma o pappa för att sen träna badminton. Jag vann äntligen över Jessica. Gott satan!!!
O idag har jag provat mitt fotbad. Härligt med vibration. Fötterna blev jättemjuka o lena:) Att man inte införskaffat det tidigare.
Resten av dan blir lugn. Ska snart förbereda middan, Dennis ska vara iväg halv 5, innan dess måste vi äta.
Ja, nu blev det lite långt, men jag lovar att hålla er uppdateradeom vad som händer på jobb. Förhoppningsvis löser det väl sig snart.
Ha en bra dag i solen :)


Tur man har en bra man som stöttar o förstår :)


Samt vänner :)


Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig


O självklart min familj :) Sorry Jessica, men hade ingen sparad bild på dig. Men du är min familj :)

RSS 2.0