Länge sen

Ja, då sitter jag är igen o skriver inlägg. Det var ett tag sen.
Jag kan säga att det har varit väldigt mycket på sistone. Bara bra grejor, men iblnad känner man att man bara vill ha en ledig helg o slappna av. Men den helgen kommer sen. :)
Jag tycker det är jätte kul att vi har så många vänner och att vi blir bjudna på fester. Det livet har jag inte haft innan, så jag njuter i fulla drag:)

Sen har det varit mycket med mitt jobb. Har fått lite problem med en arbetskamrat. Eller problem är det väl egentligen inte, men det känns tungt o jobbigt att gå till ett jobb där man bara får kritik för något man inte gjort.
Men men jag står ut. Har inget annat jobb för tillfället, så jag stannar där. Var ute på stan o sökte olika jobb, inte utannonserade, men jag tänkte att man kan söka där i alla fall.
Fortfarande ingen som hört av sig. Det är mega svårt ju. Men jag hoppas fortfarande på att någon ringer o att jag kan jobba på "hemmaplan".

Sen har jag kanske hittat en utbildning i Osby. Det är en utbildning på 5 terminer, och du får et diplom efter varje termin, om du klarar den förstås, o när du sen är klar är du djurvårdare. Låter helt perfekt, för jag vill ju jobba med djur. Så jag ska träffa den här killen som berättade det för mig, o be om nummer o mer info. Så vem vet, det kanske blir skola o utbildning smabbare än beräknat. Först ska betygen fixas, men sen...
Fast det endra kruxet är att det kostar 2500 kr för varje termin, så jag får i alla fall vänta tills Dennis tagit sitt körkort. Det är prio 1 för tillfället.

Jag kommer att få igenom min opertaion, när jag gått ner 5 kilo. Så det känns bra, men nu har jag börjat tveka...:/
Det är en väldigt viktigt operation, men frågan är om jag kanske kan göra det igen om det blir problem efter att ha fått barn. Jag vet inte hur det går till... Så målet är minus 10 kilo, för att se om det käns bättre. Annars gör jag det. Tror jag i alla fall.

Jag har även fått kontakt med en vän igen. Jag har saknat henne, men vi har varit upptagna på olika håll, så det har blivit lite fel. Men nu ska jag träffa henne den 15 juli för att se på Harry Potter:) Kul ska det bli.

Jag vill även säga ett STORT GRATTIS till Pillan och Pontus samt Madelene o Calle som har förlovat sig.
Hoppas att jag själv är där snart.
Och jag väntar med spänning på ett sms om att Anna och Nickes bebis har kommit ut. :) Har inte hänt något än, men som sagt, den som väntar på något gott...

Ja, nu blev det ett litet inlägg. Kanske ska försöka börja blogga lite oftare;)
Ha det bra allesammans.. Ni som läser:PKommentarer
Postat av: D i v a

Taaack =)

2009-07-01 @ 17:43:18
URL: http://nattensskapare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0